Music

Armeense Sirusho #1 in de XChart

  1. Newschevron right
  2. Armeense Sirusho #1 in de XChart
Sirusho is twee weken geleden op de eerste positie beland in de XChart met het nummer 'PreGomesh' en heeft die positie ook deze week weten te behouden. De Armeense popzangeres werd enige tijd geleden ook al tot diXte gebombardeerd.

De Armeense popzangeres ken je wellicht van het Eurovisie Songfestival waar ze in 2008 aan meedeed. De zangeres wist daar uiteindelijk de vierde plek te bemachtigen in de grote finale met het nummer 'Qele Qele'. Het is mogelijk dat ze dit jaar weer meedoet aan het festival. Volgens geruchten is de Armeense Publieke Televisie een keuze aan het maken uit een groep kandidaten waar Sirusho ook bij zou zitten. De tv-zender heeft de roddels niet ontkend.

Het debuutalbum van Sirusho werd in 2000 gelanceerd. Haar fans moesten voor haar tweede cd 'Sheram' maar liefst vijf jaar jaar wachten. Dit album zorgde voor haar doorbraak. Ze wist hiermee verschillende prijzen in de wacht te slepen waaronder 'beste album' van het jaar. Na dit succes volgden nog twee cd's. Haar nieuwste single PreGomesh staat op haar aankomende album dat hoogstwaarschijnlijk dit jaar wordt gelanceerd.


Ster advertentie
Ster advertentie