Music

Tamer Hosny mania

  1. Newschevron right
  2. Tamer Hosny mania
Tamer Hosny, de man van hits als Ya Bint El Eih en Baeesh, maakt zich klaar voor een groots Valentijnsconcert in de Egyptische hoofdstad Cairo. Daarmee zet hij een traditie voort want ook vorig jaar stond hij op de dag van de liefde live on stage. Toen kwamen er duizenden uitzinnige fans op af.

Niet zo gek want Tamer Hosny staat vooral bekend om zijn zwoele romantische songs waarmee hij de harten van vele vrouwelijke fans weet te veroveren. Zo brak hij definitief door in 2002 met de balad Habibi Wenta Baeed en staat hij momenteel hoog in de Arabische hitlijsten met Ana Mosh Aref Atghayar (ik kan niet veranderen).

Het concert in Cairo is onderdeel van een tour die de Egyptische zanger momenteel houdt door het hele Midden Oosten. In december deed hij al Syrië en Jordanië aan. De chaos was compleet toen hij arriveerde in de Jordaanse hoofdstad Amman en later in Syrie. Duizenden fans wachtten hem daar op en probeerden ten kosten van alles een glimp van hun idool op te vangen. Check hier de beelden:

Het concert in Jordanië was Tamers eerste optreden buiten Egypte in twee jaar. Hij had in 2006 namelijk een half jaar gevangenisstraf en een reisverbod opgelegd gekregen wegens valsheid in geschrifte. Hij zou hebben gesjoemeld met papieren om zijn dientsplicht te ontlopen.

Maar inmiddels is hij dus helemaal back en is hij succesvoller dan ooit. Hij scoort hit na hit en de door hem zelf geregisseerde film Omar & Salma, waarin hij de hoofdrol speelt, trekt nog elke dag volle bioscoopzalen. Kortom, Tamer Hosny is booming!
Ster advertentie
Ster advertentie