Music

VIDEO: Spectaculair optreden Rihanna in het Gelredome

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Spectaculair optreden Rihanna in het Gelredome
Ondanks het vliegverbod was Rihanna afgelopen zaterdag in Nederland voor haar Last Girl On Earth tour. Ze gaf een spectaculaire show weg waar Kanye West en Lady Gaga jaloers op kunnen zijn.

In de anderhalf uur durende show wisselde Riri de ene extravagante outfit voor het andere. Bezoekers van het Gelredome wisten niet wat ze voorbij zagen komen. Er verschenen soldaten, dansers, acrobaten en zelfs een aantal monsters. Het ene nog spectaculairder dan het andere.

Rihanna bracht haar nieuwe nummers ten gehore, maar ook oude tracks als Don't Stop The Music, S.O.S. en Umbrella waren in de show verwerkt. Opvallend was dat ze het grootste deel live zong. Het optreden in het Gelredome was de tweede van Rihanna's Europese tour. In juli maakt ze de overstap naar de andere kant van de oceaan voor haar Amerikaanse tour.

Een paar uur na de show is de zangeres gespot in een Amsterdamse coffeeshop. Volgens AT5 ging het om The Bulldog op het Leidseplein. Check hier de foto's van haar bezoek aan de coffeeshop!

Rihanna - Don't Stop The Music



Rihanna - Hate That I Love You



Rihanna - Hard



Rihanna - Live Your Life



Rihanna - Disturbia



Rihanna - Rockstar 101 (aankomende single)



De drumlessen van de Blink 182 drummer zijn goed van pas gekomen

Ster advertentie
Ster advertentie