Music

Speciale Oud & Nieuw programmering

  1. Newschevron right
  2. Speciale Oud & Nieuw programmering
Bij FunX begint oudejaarsdag om 7.00 uur met het Jaaroverzicht van FunX & NOS Headlines. Daarna tel je af met de grootste FunX hits in de XChart Top 100! Een lijst met de honderd beste FunX tracks van het afgelopen jaar. Om 18.00 uur is het tijd voor de JaarMiX van dj Idriss.

Daarna kun je helemaal los gaan tijdens de FunX Dance Party als preparty voor de jaarwisseling met o.a. Nicky Romero, Sunnery James & Ryan Marciano, The Flexican en Sidney Samson. Tot slot wordt het Nieuwjaar knallend gevierd met de New Year Party MiX door dj Fai-Oz.

Luister hier!

Zaterdag 1 januari kun je tijdens FunX Phone jouw nieuwjaarswens achterlaten voor familie en vrienden en bij de Fouradio Nieuwjaarsreceptie kom je weer helemaal bij van de afgelopen nacht.
Tot slot zak je op zondag lekker onderuit tijdens de non-stop herhaling van de XChart Top 100 en de JaarMiX en geniet je in het nieuwe jaar van de allereerste XChart van 2011!

Voorproefje op de JaarMiX
FunX knalt naar 2011 met de JaarMiX van dj Idriss. Geniet op Oudejaarsdag vanaf 18.00 uur een uur lang van de exclusieve JaarMiX met de beste FunX tracks van het afgelopen jaar. Zo luister je onder andere naar de beste tracks van Lady Gaga, Stromae, Shakira, Afrojack en Jason Derulo. En dit alles gemixed in een één uur durende mix.De XChat Top 100 staat online!
De lijst met de honderd beste FunX tracks is bekend! Check hier de XChart Top 100, met onder andere Imran Khan, Hadise, Eminem, Bruno Mars en Rihanna. Alleen de Top 3 is nog niet bekend gemaakt. Dit hoor je aankomende vrijdag 31 januari op jouw radio. Van 9.00 t/m 18.00 uur wordt de hele lijst uitgezonden en daarna geniet je van de JaarMiX van dj Irdiss. Dus tune in!

FunX deelt cadeautjes uit!
De hele maand december download je exclusief de vetste tracks van je favoriete artiesten. Helemaal gratis! Downloaden kan ook via de nieuwe FunX Radio app met je mobiele telefoon door ‘FunX’ te sms’en naar 3010 (standaard tarief). Dit als dank voor jouw support in 2010. Bekijk hier alle downloads!

Ster advertentie
Ster advertentie