Music

FunX-talent Tania Christopher maakt indruk op X Factor jury

  1. Newschevron right
  2. FunX-talent Tania Christopher maakt indruk op X Factor jury
Tania Christopher heeft de jury van X-Factor afgelopen vrijdag overdonderd. Na het zingen van het nummer Impossible van Christina Aguilera kreeg ze een daverend applaus van het publiek en juryleden.
Voor FunX luisteraars is Tania echter geen onbekende. In 2008 werd de zangeres voor het eerst de diXte met het nummer 'Show Me'. Daarna verscheen ze nog enkele malen in de XChart met andere tracks. Christopher stond afgelopen jaar nog samen met Ehsan op nummer 1 in de Japanse r&b iTunes chart. Door mee te doen aan de talentenshow hoopt Tania haar muzikale carrière weer een stapje hoger te brengen.
Zeven jaar geleden verhuisde ze van Suriname naar Nederland. Op haar vijftiende werd ze via YouTube en Myspace ontdekt. Daar kon je zien hoe ze nummers van haar favoriete artiesten zong. Tania was een paar keer te gast bij FunX in de studio om over haar toen nog prille muziekcarrière praten.
Tania Christopher heeft de jury van X Factor afgelopen vrijdag overdonderd. Na het zingen van het nummer Impossible van Christina Aguilera kreeg ze een daverend applaus van het publiek en juryleden.

Voor FunX luisteraars is Tania echter geen onbekende. In 2008 werd de zangeres voor het eerst de diXte met het nummer 'Show Me'. Het was de Nederlandse titelsong voor de film 'Step Up 2'. Daarna verscheen ze nog enkele malen in de XChart met andere tracks. Christopher stond afgelopen jaar nog samen met Ehsan op nummer 1 in de Japanse r&b iTunes chart. Door mee te doen aan de talentenshow hoopt Tania haar muzikale carrière weer een stapje hoger te brengen.

Acht jaar geleden verhuisde de zangeres van Suriname naar Nederland. Op haar vijftiende werd ze via YouTube en Myspace ontdekt. Daar kon je zien hoe ze nummers van haar favoriete artiesten op haar kamer zong. Tania is een paar keer te gast geweest bij FunX in de studio om over haar toen nog prille carrière te praten.



Tania Christopher - Show Me


Ehsan ft. Tania Christopher - Same Spot
Ster advertentie
Ster advertentie