Music

Nederlandse Reggae Sista?

  1. Newschevron right
  2. Nederlandse Reggae Sista?
Er zijn relatief weinig vrouwen in de Nederlandse scene, laat staan in de Nederlandse reggae scene. Misschien is Mischulaikah wel de nieuwe female sensatie!
Zij komt uit Den Haag en wordt in april 24 jaar. Haar eerste tune I Wish is op 14 februari uitgekomen. Haar stijl is te vergelijken met die van Alaine (Rise In Love en Sacrifice).

Check hier haar nieuwste: To My Baby.

Mischulaikah Richardson, zoals ze in het echt heet is in Den Haag geboren, maar heeft ook op Sint Maarten, het geboorteland van haar moeder, gewoond. De Haagse heeft als artiestennaam Mischu Laikah gekozen. Net als Alaine zingt zij ook op de bekende reggae riddims.
{youtube}PJxNEhkTxzQ{/youtube}
Alaine - Rise In Love

In 2003 is Mischulaikah naar Nederland teruggekeerd. Haar song To My Baby gaat over abortus en is gezongen op de Legal Riddim. De song komt op een officiƫle riddim cd uit, waar zij naast Daville, Tami Chynn, Brick and Lace en Sean Paul zal staan.

Beluister haar songs hier.
I Wish - Mischu Laikah
{wmaremote} http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/FunX_I_Wish_Mischu_Laika.wma{/wmaremote}
To My Baby - Mischu Laikah
{wmaremote} http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/FunX_To_My_Baby_Mischu_Laika.wma{/wmaremote}
Ster advertentie
Ster advertentie