Music

PRIMEUR: James Francis dropt duistere video van 'You Taste Like'

  1. Newschevron right
  2. PRIMEUR: James Francis dropt duistere video van 'You Taste Like'

James Francis is weer terug met een nieuwe video. De zanger met Surinaamse roots tekende vorig jaar een contract bij Top Notch en blijft sindsdien lekkere tracks droppen. Eerder dit jaar bracht hij Zoureena en Hit Me Up uit en nu volgt hij met You Taste Like, afkomstig van z'n gloednieuwe EP.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

kiss of death

You Taste Like begint precies waar Hit Me Up eindigde. Hoewel de eerste video vrolijke beelden liet zien, zijn deze beelden een stuk duisterder. James' shirt zit in het begin onder het bloed en hij weet zelf niet waar hij is. Als hij het meisje van Hit Me Up ziet, achtervolgt hij haar. De zanger probeert haar bij te houden en als hij het meisje eindelijk te pakken krijgt, geeft ze hem zodanig een zoen dat hij uit z'n mond gaat bloeden en neervalt. Tough Love.

jodeine (vol. 1)

You Taste Like komt rechtstreeks van James' nieuwe EP Jodeine (Vol. 1). De EP werd vandaag gelanceerd en heeft ook een speciaal plekje voor de eerder uitgebrachte tracks Hit Me Up en Zoureena. Check de Jodeine (Vol.1) hieronder laat je meeslepen door James Francis' lekkere R&B vibes.

Ster advertentie
Ster advertentie