Music

Gaza en MH17 inspireerden Baby tot nieuwe single 'De Wereld'

  1. Newschevron right
  2. Gaza en MH17 inspireerden Baby tot nieuwe single 'De Wereld'
Baby ken je al van de FunX hits Superheld en Meisje Zonder Naam, maar daarna was het een tijdje stil. De rapper studeerde af, acteert volop en tourt ondertussen de hele wereld over met de crew van 2Famous. Bij FunX hoor je Baby na een lange periode weer met de nieuwe XTip 'De Wereld', een cover van Sam Smith's wereldhit Stay With Me.

De Wereld LIVE

Dat Baby zich waagt aan Stay With Me is best gedurfd gezien de hoge noten die Sam bereikt. De Rotterdamse zanger weet zich echter goed te redden zoals je ook vanochtend in Start kon horen. Baby vertelde in Start hoe de cover ontstond door de actualiteiten in Gaza en natuurlijk de vliegtuigramp MH17. Het eindresultaat vond hij uiteindelijk zo mooi dat hij het met iedereen wilde delen. Natuurlijk zong hij de single ook live bij FunX!


Acteercarrière

Baby houdt van zingen, dansen en acteren, maar het liefst zou hij wat meer tijd steken in zijn acteerkunsten. Hij speelde al een klein rolletje in de film 'Alleen maar nette mensen', was ook al te zien in Het Klokhuis, maar Baby zou graag nog in een grote productie spelen. "Het liefst een serieuze rol. Het moet geen oppervlakkige rol zijn," voegde hij daaraan toe.

FunX interview met Baby

Ster advertentie
Ster advertentie