Music

Beyoncé wilde wachten met trouwen

  1. Newschevron right
  2. Beyoncé wilde wachten met trouwen

Beyoncé Knowles zegt in een interview met tijdschrift Seventeen dat ze nooit haast heeft gehad om met Jay-Z te trouwen. "Ik was achttien jaar toen we elkaar voor het eerst ontmoetten en pas negentien toen we wat kregen. We hadden geen haast", aldus de bootylicious zangeres. Beyoncé wilde wachten met zo'n grote stap. "Voordat ik 25 werd, wilde ik nooit trouwen. Ik vond dat ik eerst mezelf moest

leren kennen. Ik kon mijn leven nog niet delen met iemand, omdat ik eerst trots wilde zijn op mezelf."

Van Jay-Z heeft ze vooral geleerd dat iedereen ook maar een mens is. "Je kan nog zo mooi op de cover van een tijdschrift staan, je hebt nog steeds verdriet, je wordt nog steeds wel eens gekwetst en je bent nog steeds wel eens nerveus of bang. Je moet een persoon vinden met wie je ook de moeilijkere tijden kunt delen."

Ze zegt ook erg ambitieus te zijn. Zo checkt ze vaak haar eigen optredens om te kijken wat ze eraan kan verbeteren.

"Ik heb dagen dat ik op YouTube al mijn optredens bekijk. Ik luister naar mijn muziek en ik kijk goed naar de video's om uit te vinden hoe ik dingen beter kan doen."

Knowles trouwde in april met muzikant/producer Jay-Z. Haar nieuwe album komt volgende week in Amerika uit, maar de uitgelekte tracks kun je in de blog van Q-Bah checken!

Klik hier om de uitgelekte tracks te beluisteren!

Bron: Nu.nl

Ster advertentie
Ster advertentie