Music

Neppe Toni Braxton leidt tot chaos in Suriname

  1. Newschevron right
  2. Neppe Toni Braxton leidt tot chaos in Suriname
Een concert van Toni Braxton heeft afgelopen weekend tot chaos geleid in Suriname.

Honderden woedende bezoekers gingen verhaal halen toen bleek dat het niet de echte Toni Braxton was. Er trad wel een buitenlandse zangeres op, maar dat was niet Toni. Volgens het kwade publiek zong de neppe Braxton zelfs vals. Klik hier voor de foto van de nepperd!

In de promotiecampagne van ‘Events 4 Suriname’ is nooit bekendgemaakt dat een andere artiest liedjes van R&B-ster Toni Braxton zou gaan zingen. In plaats van de echte Braxton, trad cover-artiest Trina Johnson op. Of de artieste uit Trinidad op Toni Braxton lijkt, kan je hieronder zelf bekijken op haar foto.



Het publiek gooide allerlei spullen naar de verbijsterde zangeres. Woedende bezoekers plunderden daarna de bars in het stadion.

Niet alleen het publiek, maar ook de media is er ingestonken. Zangeres Trina Johnson liet zich enkele dagen voor het concert nog interviewen als manager van Toni Braxton, om op de avond van de show zelf als Toni Braxton op het podium te verschijnen.

De Surinaamse bevolking wil bloed zien. Volgens Surinaamse media riskeert de organisatie drie jaar cel. Honderden Surinamers wilden afgelopen weekend aangifte doen, maar stonden voor een dichte deur. De politie-afdeling Fraude werkt dan namelijk niet...

{youtube}9Ll8y_pfX84{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie