Music

VIDEO: Jeremih werkt samen met 50 Cent

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Jeremih werkt samen met 50 Cent
Zanger Jeremih en 50 Cent worden in de videoclip van Down On Me omringd door vrouwelijk schoon. Het enige verschil met Fifty's vorige clips is dat er weinig te zien is. Mede dankzij de 3D-techniek die in de clip toegepast is, zien we rare figuren bewegen. Zou dit de toekomst van de videoclips zijn?

Opvallend aan de samenwerking is dat Jeremih en 50 Cent elkaar niet ontmoet hebben tijdens de studio-opnames. Pas weken nadat het hele album af was, ging de zanger met zijn nieuwe album langs bij Fifty in het G-Unit kantoor. De track beviel zo goed dat ze samen ook het zoetsappige nummer 5 Senses hebben opgenomen.

Down On Me komt staat op Jeremih's tweede album All About You die sinds een paar dagen verkrijgbaar is. Naast de samenwerking met Fifty is ook rapper Ludacris op de cd te horen. Hij featured op de track I Like.

In een interview met MTV zegt Jeremih "Op mijn eerste album stonden helemaal geen samenwerkingen met andere artiesten. Alleen ik en mijn producer zaten in de studio. Daarom wilde ik op dit album tracks maken met andere artiesten. De nummers met Ludacris en 50 Cent zijn het gevolg daarvan."

50 Cent & Jeremih - 5 Senses


Jeremih - Down On Me (Feat. 50 Cent)

Ster advertentie
Ster advertentie