Music

K-Rim’s Youtube-hit

  1. Newschevron right
  2. K-Rim’s Youtube-hit
Hij is het neefje van de Fouradi’s en hij wordt naast hen ook door Yes-R, Kempi en Sjaak geïnspireerd. Global Studio’s producer J-Rock ging met hem aan de slag en een Youtube-hit was een feit. De track heet Het Is Over en het is een break-up song, zoals Uit Elkaar van Yes-R.
Op Youtube is het succes in de eerste week zo overtuigend geweest, dat een video productie bedrijf heeft aangeboden om de clip gratis te schieten.

K-Rim is nu een jaar zelf intensief bezig met het schrijven van teksten hij stond al meerdere malen op het podium. Zo trad hij op met de gebroeders Fouradi en stond hij bij de jeugdevenementen Topscore XXXS en het scholenfeest FRIS.

Spec gasten Sjaak en Darryl hebben al toegezegd mee te willen meewerken aan de video van de 16-jarige Amsterdammer. Het Is Over hoor je hier alvast!
{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/FunXfm_K_Rim_Het_Is_Over.wma{/wmaremote}
Q-Bah sprak met K-Rim in FunX Five van woensdag 28 mei.
{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/FunXFive_K-Rim_Interview.wma{/wmaremote}
Ster advertentie
Ster advertentie