Music

"Michael Jackson kreeg hormonen om puberteit uit te stellen"

  1. Newschevron right
  2. "Michael Jackson kreeg hormonen om puberteit uit te stellen"

De voormalige dokter van van Michael Jackson, Conrad Murray, heeft onthuld dat de zanger hormoon-injecties kreeg toen hij 13 was om zijn puberteit uit te stellen. Door deze hormonen werd voorkomen dat hij de baard in de keel kreeg. Dit zou verklaren waarom de King of Pop altijd zo'n hoge stem had.

boek vol onthullingen

Conrad Murray is drie jaar lang de dokter van MJ geweest, en zijn nieuwe boek onthult hij dit schokkende feit over Michael. In de voorpublicatie die bij Mirror is verschenen, staat:

"Op een gegeven moment begon de zanger er vaag over te vertellen, maar hij had moeite met beschrijven wat er was gebeurd met hem. Maar dat wat Michael mij vertelde, gaf mij de indruk dat hij injecties had gekregen, waarschijnlijk met hormonen om zijn puberteit uit te stellen."

groot geheim

De hormonale shots kunnen het 'ongewone gedrag' van Jackson verklaren volgens Murray. De popster liet zijn dokter zweren om er nooit een woord over te zeggen, bang dat dit geheim uit zou komen. Dat is dus behoorlijk mislukt nu de dokter met het boek vol onthullingen is gekomen.

Conrad Murray kreeg vier jaar cel voor zijn betrokkenheid bij de dood van Michael Jackson. Hij is twee jaar eerder vrijgekomen wegens goed gedrag en cellentekort.

Ster advertentie
Ster advertentie