Music

FunX viert 250.000ste mobiele luisteraar met Genairo Nvilla

  1. Newschevron right
  2. FunX viert 250.000ste mobiele luisteraar met Genairo Nvilla
Het is zover... FunX heeft de 250.000ste mobiele FunX luisteraar binnen! Om dit te vieren download je nu gratis de exclusieve track 'Danza Problema' van Genairo NVilla!

De meesten van ons kennen Genairo Nvilla als de King of Drum, vanwege zijn keiharde tracks. Daarnaast is de dj/producer ook een draaitafelspecialist met een flinke dosis extra muzikaal talent. De 25-jarige Amsterdammer speelt namelijk ook piano, gitaar, keyboard en zoals je misschien al kon raden: de drums.

De afgelopen jaren zijn zeer succesvol geweest voor Genairo Nvilla. De jonge dj/producer werkte zich in korte tijd op als een bekende naam in het clubcircuit. Dit leverde hem een contract op bij het prestigieuze Dirty Dutch Records van Chuckie, waar hij in maart zijn eerste EP voor lanceert.

Voordat het zover is belonen FunX en Genairo Nvilla je met de exclusieve track Danza Problema. Download 'm snel via de FunX App! Heb jij de FunX app nog niet? Download ‘m gratis op je smartphone en check wekelijks de nieuwe downloads!

Ster advertentie
Ster advertentie