Music

50 Cent pest Jay-Z met bewerkte babyfoto's

  1. Newschevron right
  2. 50 Cent pest Jay-Z met bewerkte babyfoto's
50 Cent stookt het vuurtje tussen hem en Jay-Z op door een bewerkte babyfoto te plaatsen op Twitter. 50 Cent twitterde "Jullie feliciteren Jay-Z en Beyoncé te veel met de baby. Blue Ivy Carter is PRACHTIG." en linkte vervolgens door naar onderstaande foto van een gephotoshopte baby met het gezicht van Jay-Z.




Een paar tweets verder strijkt 50 Cent de streek plat: "Ik zou nooit zo'n foto maken, daar heb ik geen tijd voor. Ik denk dat Jay-Z gelukkiger is dan hij ooit is geweest. " Even later typt hij: "Wat een onzin, ze zullen miljoenen dollars krijgen voor een foto van die baby, geloof me maar."



Het botert al een aantal jaren niet tussen 50 Cent en Jay-Z. De beef ging vooral heen en weer met disstracks tussen de twee rappers. Ook riep 50 Cent dat Jay-Z pas bekend werd toen hij een relatie kreeg met Beyoncé en dat hij haar van zijn collega af zou pakken.

Het grote verschil met de eerdere strijd is dat de rapper er de pasgeboren dochter van Jay-Z bij betrekt. Gaat deze nieuwe actie van 50 Cent nog een staartje krijgen?
Ster advertentie
Ster advertentie