Music

Kenny B: "Brunswijk is een entertainmentman"

  1. Newschevron right
  2. Kenny B: "Brunswijk is een entertainmentman"
De Surinaamse politicus Ronnie Brunswijk vertelde afgelopen weekend tijdens het concert van Rick Ross aan het publiek dat hij een gooi gaat doen naar het presidentschap. Kenny B, familielid van Brunswijk, denkt echter dat dit meer voor de fun was. "ik zie het nog als entertainment als hij dat zegt en het publiek vindt dat helemaal te gek," aldus de zanger in Start.

XChart
BK Clan en Kenny B staan deze week op de eerste positie in de XChart met de track 'I'm Sorry For You'. Het nummer kan je sinds december gratis downloaden op FunX.fm en heeft veel mensen aan het dansen gekregen. Het is overigens niet voor het eerst dat de zanger de eerste plek heeft weten te bemachtigen. In 2011 wist hij deze plek ook samen met Benaissa te veroveren met het nummer 'Yu Faya'.

Verhuizen
Kenny zit momenteel in Suriname maar is daar niet woonachtig. De zanger is wel van plan om zo spoedig mogelijk naar zijn geboorteland te verhuizen. Hij kijkt er naar uit om met jongeren te gaan werken. Voordat Kenny B. weer naar Nederland komt, gaat hij eerst optreden in Frans-Guyana. Daar gaat hij het podium delen met Ray Neiman die zijn 10-jarig bestaan als artiest gaat vieren.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F87373125"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie