Music

New Video: Dio en Voicst - Het Is Je Boy!

  1. Newschevron right
  2. New Video: Dio en Voicst - Het Is Je Boy!
Dio hangt in de videoclip voor 'Het Is Je Boy' een echte rockster uit! Hij neemt de titel van zijn debuutalbum Rock & Roll erg letterlijk en sleept zelfs The Opposites en Sef om als zijn band samen met hem het podium onveilig te maken. Het Is Je Boy was al te horen @ FunX en de clip kun je nu ook checken!

Stijl is voor de mc van 'Dom, Lomp en Famous' en 'Stuk' minder belangrijk dan kwaliteit, Dio stuitert graag heen en weer tussen verschillende stijlen met als eindhalte het genre 'goede muziek'. Niet vreemd dus dat de Rock & Roll ervaring wordt afgetrapt met een stevige samenwerking met de Amsterdamse indierockband!

Dio Ft. Voicst - Het Is Je Boy
{youtube}OXKXcSCKACk&fmt=18{/youtube}

Dio's debuutalbum, Rock & Roll, ligt op 7 november 2008 in de winkels. Rock & Roll is, met uitzondering van twee producties door Reverse, volledig geproduceerd door Big2 en bevat gastbijdragen van The Opposites, Sef, Sjaak en de De Jeugd van Tegenwoordig.

Naast de hitsingles waar Dio op te horen is heeft hij ook een uitmuntende live reputatie. Zo stond hij in de finale van de Grolsch Grote Prijs 2008 en won de publieksprijs, tourt hij intensief mee met The Opposites en gooit hij zonder album in de winkel of single uit al hoge ogen met zijn live shows. Onlangs brak Dio samen met The Opposites de tent af op Valtifest, bekijk een gedeelte van de show inclusief halsbrekende stage-dive (op 3:15) in dit YouTube filmpje:

Dio @ Valtifest:
{youtube}HrZgBwJRyLE&fmt=18{/youtube}

Deze week verschijnt de door Habbekrats Reclame geschoten videoclip van Het Is Je Boy ft. Voicst, dus hou FunX.fm in de gaten!
Ster advertentie
Ster advertentie