Music

Update: Vader Slumdog Millionaire ster opgepakt!

  1. Newschevron right
  2. Update: Vader Slumdog Millionaire ster opgepakt!
De vader van het 9-jarige sterretje Rubina Ali uit de film Slumdog Millionaire wil zijn dochtertje 'verkopen'. Volgens een Britse krant wilde de vader zijn dochter voor 300.000 dollar van de hand doen om zo de sloppenwijken te kunnen ontvluchten. Na een lange ondervraging is vader Rafiq Qureshi door de Indiase politie opgepakt. Inmiddels zijn ze druk bezig om aan videomateriaal van de 'deal' te komen.
Lees hier het hele verhaal rondom het kindersterretje!

Mama Rubina
Rubina's moeder Khurshida, die al in 2001 het gezin verliet, zegt dat ze al twee weken op de hoogte was van de verkoop van haar dochter aan een sjeik uit Dubai.
Ze heeft het gehoord van haar oudste dochter, maar dacht niet dat de vader het daadwerkelijk zou doen.

"Khurshida was erg van slag het bericht en ze heeft een klacht ingediend", aldus politieman Prakash Salunke. "We zullen onderzoek doen en daarna besluiten welke stappen er genomen moeten worden. Rubina heeft aangegeven dat ze bij haar vader wil blijven."

Rafiq Qureshi
De vader van Rubina ontkent dat hij zijn dochter probeerde te verkopen. Volgens hem zocht de Sjeik al contact met hem sinds het succes van de Slumdog Millionaire en dat hij niet op het aanbod van de man in is gegaan. "Ik heb beleefd gezegd dat Rubina gelukkig is bij mij en toen wilde ik vertrekken. Hierop bood hij me in het Engels een geldbedrag aan, maar ik begrijp die taal niet. Ik heb geweigerd haar af te staan."Nep Sjeik
Journalisten deden alsof ze een rijke Sjeik uit Dubai waren die bereid waren om het kind te adopteren. Hierop zei een oom van het sterretje "Als je haar wil adopteren is dat bespreekbaar, maar dan moet daar wel een goed bedrag tegenover staan".

De vader van Rubina zegt dat het een samenzwering is en mensen hem zwart willen maken. "Ik zou mijn kind nooit weggeven", zegt hij in de Indiase kranten.
Ster advertentie
Ster advertentie