Music

50 Cent stelt doel in Marokko: Een miljard Afrikanen voeden

  1. Newschevron right
  2. 50 Cent stelt doel in Marokko: Een miljard Afrikanen voeden
50 Cent heeft officiële backstage video's geplaatst van het optreden dat hij samen met G-Unit gaf in Marokko. Kort na de reis twitterde de rapper voor het eerst over zijn persoonlijke doel om 1 miljard Afrikanen te voeden.

Casablanca

De rappers stonden afgelopen weekend voor een uitzinnig publiek van meer dan 60.000 mensen. Het was voor het eerst dat Fifty en G-Unit in Casablanca optraden. Ze namen ook nog de tijd om de stad te bezichtigen.

Afrikanen

Blijkbaar had de reis door Noord-Afrika een flinke impact op 50 Cent. Niet lang na de reis twitterde hij over zijn nieuwe doel om binnen vijf jaar een miljard Afrikanen te voeden. Fifty zien de wereld nu vanuit verschillende perspectieven door zijn fotografie hobby. Mede hierdoor heeft de Amerikaanse rapper besloten om dit persoonlijke doel in de komende jaren te verwezenlijken.

Doeltreffender

"Ik heb het gevoel dat ik een betere inspiratiebron kan zijn voor anderen, door doeltreffender te zijn in mijn handelingen. Ik kijk er naar uit om impact te hebben en mensen te bewegen op een betere manier dan ik tot nu toe heb gedaan."

50 Cent & G-Unit in Casablanca, Marokko




Ster advertentie
Ster advertentie