Music

Serdar Ortaç aangevallen tijdens awardshow!

  1. Newschevron right
  2. Serdar Ortaç aangevallen tijdens awardshow!
Dinsdagavond begon goed voor Serdar Ortaç, maar eindigde in mineur. Tijdens de Kral Music Awards won hij drie prijzen, maar werd kort daarna aangevallen door een onbekend persoon. Er zijn verschillende geruchten over de reden hierachter. Lees hier alle geruchten rondom de aanval op Serdar Ortaç!

De belager van Serdar Ortaç is per toeval gefilmd door de camera's van TV kanaal Star terwijl hij het pand uit werd 'geholpen'. Ook het salon waar het plaats vond heeft hem op camerabeelden staan.

Het management van Serdar Ortaç kwam met de volgende statement naar buiten: "Serdar Ortaç werd bij het verlaten van de awardshow, na ontvangst van drie awards, aangevallen in het toilet. De reden hiervoor is ons onbekend. Er zijn beelden van de belager opgenomen door de camera's van het salon waar de show plaats vond." De verdachte is door de artiest aangeklaagd voor mishandeling en bedreiging.

Serdar Ortaç: "Voorzover ik weet heb ik geen ruzie met iemand. Ik probeer met alle liefde muziek te maken en snap dan ook niet waarom zo'n voorval plaats heeft gevonden."




Geruchten:

1. De manager van Serdar Ortaç het volgende gezegd:
- Serdar is naar de awardshow richting de wc gelopen. Daar zag hij twee groepen ruzieën en riep "doe nou niet jongens". Hierop zei iemand tegen hem "Bemoei je er niet mee eikel". Er is helemaal geen fysiek geweld geweest.

2. Een tweede gerucht is het Ahmet Kaya verhaal:
- Tijdens de afterparty zei een uitgenodigde "Hey is dat niet die vent die een vork naar Ahmet Kaya gooide? Wat doet hij hier? Ik ga hem even in elkaar timmeren".

Welk gerucht geloof jij?
Ster advertentie
Ster advertentie