Music

Darryl: "Mijn debuutalbum is volwassen en heel muzikaal"

  1. Newschevron right
  2. Darryl: "Mijn debuutalbum is volwassen en heel muzikaal"
VIDEO: Darryl lanceerde vorige week zijn debuutalbum Dichtbij. Reden genoeg dus voor de rapper om een feestje te geven. Dat deed hij in de Panama in Amsterdam. Onder begeleiding van een band bracht hij zijn nieuwe tracks live ten gehore.

Brahim Fouradi was erbij om de sfeer te checken. Hij sprak met Darryl's fans, de aanwezige artiesten en natuurlijk met Darryl zelf. Hij vroeg hem wat we van zijn album kunnen verwachten. "M'n album heet 'Heel dichtbij'. Het album staat dus heel dicht bij mezelf. Tracks gaan over persoonlijke situaties, family things, liefde. Heel persoonlijk", aldus de rapper. "Het album is volwassen en heel muzikaal", voegt hij er aan toe.

Reverse
Dichtbij is voor een groot deel geproduceerd door Reverse. Brahim vroeg waarom deze keuze. "Hij is m'n neef, sowieso, maar ik ben door hem begonnen met muziek maken. Hij zei tegen me, 'kom we gaan muziek maken'. Daardoor werd muziek van een hobby m'n leven".

Mama
Eén van de nummers op het album heet Mama. Darryl vindt het de beste track die hij ooit gemaakt heeft. Ook verklapte hij alvast dat Mama de opvolger wordt van zijn huidige hit 'Het Maakt Niks uit'.Aliyah
Darryl is kennelijk niet de enige in de familie die muzikaal is. Zijn 11-jarige nichtje Aliyah kreeg de zaal op z'n kop met haar versie van Beyoncé's Listen:

Ster advertentie
Ster advertentie