Music

Bill Cosby goes Hip-Hop!

  1. Newschevron right
  2. Bill Cosby goes Hip-Hop!
It's official! Bill Cosby, je kent hem nog wel uit de Bill Cosby Show als Heathcliff 'Cliff' Huxtable, heeft een hiphopcd gemaakt! Het album zal de naam Cosby Narratives Vol. 1: State of Emergency dragen.

De 71-jarige Bill gaat niet rappen, maar heeft wel alle lyrics voor de tracks geschreven. Het album wordt door Cosby's woordvoerder omschreven als een "unflinching look at life in the 21st century but without the profanity, misogyny, violence and braggadocio".


Het album is bedoeld als toevoeging op het reeds verschenen boek van Cosby in samenwerking met Dr. Alvin F. Poussaint genaamd Come on People: On the Path From Victims to Victors. In het book bespreekt het duo de staat van de Afro-Amerikanen in de Verenigde Staten, en biedt het mogelijke oplossingen voor het overwinnen van gebrek aan onderwijs en de criminaliteit.


Op Cosby Narratives Vol. 1: State of Emergency wordt Bill Cosby onder andere bijgestaan door producer Ced-Gee, die bekend is vanwege zijn producties op KRS-One's album Criminal Minded. Tevens zal Cosby samenwerken met SupaNova Slom, Jace the Great en Brother Hahz. (Bron: Billboard.com)

Bill vond hiphop eerst helemaal niks!
{youtube}VXrLnshM_ME{/youtube}

Ster advertentie
Ster advertentie