Music

Daddy Yankee lanceert single 'Limbo'

  1. Newschevron right
  2. Daddy Yankee lanceert single 'Limbo'
Daddy Yankee's nieuwste track staat al in de startblokken. De rapper veklapte vorige week in een interview met FunX-presentator Q-Bah dat Limbo zijn aankomende single is. Een dag later verschenen opnamebeelden van de videoclip op zijn officiële YouTube kanaal.

Clip
De clip is in Mexico geschoten door Jessy Terrero. De Dominicaanse regisseur heeft een groot aantal videoclips op zijn naam staan waaronder We Be Burnin' van Sean Paul, Wanksta van 50 Cent en Dimelo van Enrique Iglesias.

Lancering labum
Limbo staat op het splinternieuwe album 'Prestige' dat gisteren is uitgebracht. Daddy Yankee lanceerde eerder de singles 'Ven Conmigo' met Prince Royce, 'Lovumba' en 'Pasarela'. De Puertoricaan heeft op de cd ook samengewerkt met artiesten als Farruko, Randy en J Alvarez.
De keuze voor de lanceerdatum 11 september was voor enkele mensen opvallend. "Het is een datum die niemand natuurlijk gaat vergeten. Het is eigenlijk een kans om de wereld te laten zien dat het leven verder gaat. Er is niks beters dan het leven vieren met muziek", aldus Daddy Yankee.

Tour
De rapper was enkele maanden geleden in Amsterdam voor een concert. Het optreden was onderdeel van zijn Lovumba tour. Daddy Yankee vertelde dat ger ook een Prestige tour in de planning staat. De Nederlandse fans kunnen de reggaetonero dan bovendien in Nederland verwachten.

Film
Daddy Yankee begint volgend jaar ook met de opnames voor een nieuwe film. De rapper mag nog niks daarvoor zeggen. Het enige wat hij kont vertellen is dat er urban artiesten bij betrokken zijn en dat het geen vervolg is op zijn vorige film Talento de Barrio. "Het is een totaal ander verhaal. Talento de Barrio is een klassieker waar we niet aan kunnen komen", aldus de rapper.

Tequila
Daddy Yankee is naast zijn parfumlijn en koptelefoon nu ook in het bezit van het tequila merk Cartel. Het alcoholisch drankje is tegelijk met het nieuwe album gelanceerd. "Waarschijnlijk als je me de volgende keer in Amsterdam ziet, kan dat de nummer één tequila in Nederland zijn", vertelde de artiest aan Q-Bah.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F59579706&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Achter de schermen bij videoclipopnames
Ster advertentie
Ster advertentie