Music

Busta Rhymes dropt #TwerkIt clip met Minaj

  1. Newschevron right
  2. Busta Rhymes dropt #TwerkIt clip met Minaj
Je kon vorige maand op de FunX-site al lezen over de nieuwste track #TwerkIt van Busta Rhymes en Nicki Minaj. De rapper heeft gisteren de videoclip van de single gelanceerd. Je ziet toepasselijk allemaal vrouwen en ook Nicki de bijbehorende danspasjes in de video uitvoeren.
Beide artiesten rappen op het nummer in het Patois waar ze van kleins af aan mee bekend zijn. Nicki is geboren in Trinidad en de ouders van Busta zijn afkomstig uit Jamaica. Daarnaast is ook de Jamaicaanse Tosh te horen op het nummer.
#TwerkIt is geproduceerd door Pharrell Williams. Busta en Williams hebben in het verleden al eerder samengewerkt aan nummers als 'Pass the Courvoisier pt 2' en 'Lite Ya Ass On Fire'. #TwerkIt staat op Busta's aankomende album E.L.E. 2. Dit is de opvolger van zijn cd uit 1998; E.L.E. (Extinction Level Event).
{source}
<iframe src="http://player.vimeo.com/video/70638952?byline=0&amp;portrait=0&amp;color=b59349" width="550" height="330" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie