Music

Eljero Elia ook tijdelijk rapper

  1. Newschevron right
  2. Eljero Elia ook tijdelijk rapper
Eljero Elia heeft tijdens FunX Start verklapt dat hij op twee nummers van de aankomende mixtape van BolleBof te horen is. Elia maakt nu deel uit van de groep BCB (Big City Boys). Dit begon in eerste instantie als een grap en werd later wat serieuzer.

Doordat Elia in zijn Juventus-periode meer tijd had, begon hij in de studio beats te maken. BolleBof kwam geregeld bij hem over de vloer om hieraan mee te werken. Op een gegeven moment spoorde hij Eljero aan om een poging te doen tot rappen. Na een matige start en wat coaching lukte het Elia om zijn rap skills te verbeteren. Volgens de voetballer blijft het wel bij deze twee mixtape tracks, gezien hij zich volledig op voetbal wil concentreren.

Transfer
Eljero heeft een overstap van Juventus naar Werder Bremen gemaakt. Vandaag wordt het om 14:00 uur officieel bekend gemaakt door zijn nieuwe club. Hij doet dan ook voor het eerst mee met de training. De voetballer wil hier ontzettend graag laten zien wat hij allemaal in huis heeft. Elia wil zichzelf op deze manier bovendien in de picture zetten voor het Nederlands elftal. Beluister zelf het interview uit FunX Start hieronder!

{audio}http://download.omroep.nl/funx/audio/Elia.mp3{/audio}


Ster advertentie
Ster advertentie