Music

Aysel krijgt aanbod van Kenan Doğulu en Tarkan

  1. Newschevron right
  2. Aysel krijgt aanbod van Kenan Doğulu en Tarkan
In een interview met een Azerbaijaanse krant heeft Eurovision zangeres Aysel Teymurzadeh verklapt dat ze gaat optreden met Tarkan en een album aanbod heeft gekregen van Kenan Doğulu. "Dat hij mij uitnodigt, is een grote eer voor me." De zangeres van de Eurovisiesong 'Always' vertelde de krant dat Turkse megaster Tarkan haar en Arash heeft uitgenodigd om samen op 7 juni op te treden in Moskou. De zangeres kan haar geluk nog steeds niet op: "Ik zeg ook zeker 'ja' als hij me nog eens uitnodigt!"

Meer @ www.TurkStars.nl !

Ook vertelde ze dat ze een album aanbod van Kenan Doğulu heeft gekregen. "Ik denk goed na over deze prachtige aanbieding, maar momenteel is het allerbelangrijkste dat alles geleidelijk verloopt. Alles heeft zo zijn tijd." Wat ze waarschijnlijk bedoelt is dat er nog een groot aantal optredens zullen volgen voor het Eurovisie duo en een album nog even op het tweede plan blijft liggen.

Buiten het aanbod van deze twee Turkse popsterren heeft Aysel veel meer aanbiedingen gehad, maar dit voor haar de belangrijkste twee. Ze is momenteel bezig met het opzetten van een concertschema waarmee ze haar land Azerbaijcan het best kan promoten in het buitenland. "Ik wil dat iedereen weet dat ik uit Azerbaijcan kom!"




Aysel & Arash - Always

Ster advertentie
Ster advertentie