Music

Vato Gonzalez bundelt krachten met Diplo

  1. Newschevron right
  2. Vato Gonzalez bundelt krachten met Diplo
Vato Gonzalez heeft samen met Diplo het nieuwe nummer Rasclat Riddim opgenomen. De Nederlandse dj die vorig jaar nog hoog in de hitlijsten stond met Badman Riddim, is door de Britse dj benaderd voor de samenwerking.

Vato Gonzalez vertelt dat hij gemailt werd door Diplo als reactie op één van zijn remixen. "Daaruit is het idee ontstaan om samen iets te gaan doen. Door drukte is het project enigszins vertraagd, maar vorige maand hebben we de plaat afgemaakt."

Rasclat Riddim werd afgelopen weekend op BBC Radio 1 gelanceerd als World Exclusive. Ook is de track van Vato Gonzalez en Diplo toegevoegd aan een lijst met grote clubtracks voor de Winter Music Conference, die eind deze maand plaats vindt.

Diplo is altijd druk, maar in de afgelopen periode kwam dat vooral door de single Climax die hij samen met Usher uitbracht. De positieve break up song zag op Valentijnsdag het levenslicht. De videoclip kwam eerder deze maand uit.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/nNTyfVh3nmU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie