Music

Wordt 'Heaven' de volgende hit van Quintino?

  1. Newschevron right
  2. Wordt 'Heaven' de volgende hit van Quintino?
Je kent Quintino waarschijnlijk nog van zijn aanstekelijke remix van de hit Rap Das Armas, het lied van rappers Cidinho en Doca. Zeg nou eerlijk, wie zong er het afgelopen jaar nou niet 'parapa-papapapa-papa-papa'?
Zijn nieuwe single 'Heaven' staat nu klaar om de clubs opnieuw te veroveren. Je kon al stemmen op de track van Quintino in de XTips lijst, maar vanaf vandaag kun je ook de clip bekijken.
Klik hier voor de videoclip van 'Heaven'!


Op 'Heaven' wordt Quintino bijgestaan door de jonge zanger Mitch Crown waar we de komende tijd nog veel van gaan horen. Binnenkort brengt de dj een mix album uit waarop remixen staan van onder andere dj Hardwell en nog twee grote namen die momenteel nog niet bekend zijn.

Drukke maand juni
Juni wordt een drukke maand voor de dj, want naast zijn 'Heaven' releast hij ook z'n nieuwe platenlabel Incredible Recordings. De cd NopeisDope volume 5. wordt de eerste cd die daarop uit gaat komen. De eerste single van zijn label is de clubtrack van Alvaro, Make It Funky.

Quintino op FunX
Of de nieuwe single van Quintino net zo'n grote hit wordt als Rap Das Armas, dat beslis jij. Vergeet dus niet een reactie achter te laten en te stemmen op de XTips lijst! Er is een grote kans dat Quintino het leest, want komende vrijdag komt de dj langs in het FunX programma Weekend WaX. Vergeet dus niet om vrijdag tussen 21.00 en 22.00 af te stemmen op FunX!

Quintino Ft. Mitch Crown - HeavenSter advertentie
Ster advertentie