Music

Kelis gaat voor dancemuziek met 'Acapella'

  1. Newschevron right
  2. Kelis gaat voor dancemuziek met 'Acapella'
Mede dankzij David Guetta bevestigt Kelis met haar single 'Acapella' dat dancemuziek een steeds prominentere plek krijgt in de Amerikaanse urbanscene. Na uitstapjes van Tyrese, Pitbull en Akon kondigde 50 Cent onlangs ook al aan om op zijn nieuwe album 'Black Magic' de dance-kant op te gaan.

In Acapella's video lijkt het alsof Kelis alle hoeken van de wereld bezoekt. Je ziet haar in de jungle, in de ruimte en zelfs in een woestijn lopen. "De clip heeft een sterk gemeenschapsgevoel. Het is een beetje van alles. Een soort wereld waar nog maar één vrouw leeft. En ik speel haar", aldus Kelis.

Kelis laat in de clip zien dat de meest excentrieke kostuums haar ook goed staan. De 31-jarige zangeres vindt haar outfits niet modieus, maar juist het tegenovergestelde. "Als iedereen modieus gaat doen, dan is het niet interessant meer. Dan is de lol eraf"

Acapella is een productie van dj David Guetta en komt te staan op het nieuwe album van Kelis. 'Flesh Tone', zoals de cd gaat heten, ligt vanaf juni in de winkels.

Kelis - Acapella

Ster advertentie
Ster advertentie