Music

THC voor de hardcore fans

  1. Newschevron right
  2. THC voor de hardcore fans
THC mengt zich in de 18+ filmindustrie. Samen met Bolz Entertainment zijn er een aantal films gemaakt. Bij deze films hoort ook de TripleX Mixtape van THC. De muziek is onder de films gebruikt en enkele THC members spelen er ook in mee. Er is dus materiaal voor de echte hardcore liefhebbers.
Of THC- member Ace (Acito) ook meedoet is niet duidelijk. Hij is namelijk in een Spaans muzikaal avontuur gestapt. Onder de naam Son Tres heeft hij de cd Refreshing New Style uitgebracht.

Ace werkt als Son Tres samen met Anthony uit Colombia en Guamy uit Portugal. Op hun cd staan nummers als No Se Que Mas Hacer en Party Like Crazy.

Hoe het nu staat met de muzikale carriere van THC is de vraag. Na De Straat Is Mijn Vader van Rocks was het even stil en zijn cd BN-er zou in februari uitkomen. Nu is er dus de mixtape TripleX. Hierop staan nummers als Hijg Voor Me, Vergeet Je Sma en 666 Standjes. Op de betaalde site, waar je de bijbehorende kino’s kan kijken, zijn bij de trailer foto’s de koppen van Rocks, RB Djan en Flex te zien.

Ook Rotjoch heeft zijn aandeel in de films en op de mixtape gekregen gekregen. Hij doet mee op de track Kleine Meisjes Worden Groot.

De hele mixtape kun je downloaden in de Mixtape rubriek op FunX.fm!

{wmaremote} http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/Kleine_Meisjes Worden_Groot_ THC_Ft_Rotjoch.wma{/wmaremote}
(THC Ft. Rotjoch - Kleine Meisjes Worden Groot)
{wmaremote} http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/FunX_Party_Like_Crazy_Son_Tres.wma{/wmaremote}
(Son Tres- Party Like Crazy)
Ster advertentie
Ster advertentie