Music

Don Diablo zou liever homo zijn

  1. Newschevron right
  2. Don Diablo zou liever homo zijn
Dj Don Diablo kijkt zo nu en dan met een jaloerse blik naar zijn homoseksuele vrienden. "Ik vind het soms weleens jammer dat ik niet gewoon homoseksueel ben", zegt hij in het oktobernummer van een homomagazine.

"Ik heb veel homoseksuele vrienden en die hebben het altijd heel gezellig samen." Juist door de positie als buitenbeentje die veel homo's volgens Don Diablo hebben, zou hij graag van seksuele geaardheid switchen. "Het lijkt me eerlijk gezegd wel wat hebben, dat gevoel van 'wij tegen de rest'. Ik heb me ook altijd een uitzondering gevoeld."

Over de vraag of de dj op jongens of meisjes valt, wordt al lange tijd gespeculeerd. "Ik hou dat beeld graag vast", zegt hij. "Ik heb soms het gevoel dat zelfs mijn moeder er nog niet over uit is." De DJ doet geen moeite om duidelijkheid te scheppen in de kwestie. "Het maakt mij eerlijk gezegd ook niet zo veel uit of Don Diablo nou hetero of homo is. Het zegt verder niets over wie ik ben of wat ik doe."

De artiest heeft tot nog toe de herenliefde aan zich voorbij laten gaan. "Ik sluit de mogelijkheid niet uit dat ik ooit een keer de behoefte zou voelen om ervaring op te doen op dat gebied", vertelt hij. "Maar ik heb me tot nu toe nooit dusdanig aangetrokken gevoeld tot een man om het echt te gaan proberen."

Half oktober verschijnt het nieuwe album van de Don, 'Life is a festival'.

Don Diablo bij Weekend WaX
{youtube}Q7mwd08exnc{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie