Music

'Nicole Scherzinger en Cheryl Cole gaan duet opnemen'

  1. Newschevron right
  2. 'Nicole Scherzinger en Cheryl Cole gaan duet opnemen'
De Amerikaanse poorten voor Cheryl Cole lijken geopend te worden door Nicole Scherzinger. De zangeres van Girls Aloud is volgens een anonieme bron in gesprek over een duet met haar collega van de Pussycat Dolls. Het promotie-verhaal heeft twee kanten, want het lanceert tegelijkertijd ook de carrière van Nicole in Groot Brittannië.

Volgens een bron wil de manager van Nicole Scherzinger helpen bij de promotie van Cheryl in de Verenigde Staten. "Nicole's manager weet ook dat Cheryl gesteund wordt door invloedrijke personen als will.i.am en Simon Cowell, daar wil hij op meeliften."

Derek Hough

Ook gaan er geruchten dat danser Derek Hough hier iets mee te maken heeft. Hij speelde een rol in de videoclip van Cheryl Cole's 'Parachute' en is nu de vaste danspartner van Nicole bij het programma 'Dancing with the Stars'. Er wordt gefluisterd dat Cheryl al een aantal keren een romantisch afspraakje heeft gehad met Hough, na de breuk met haar man Ashley Cole.

Dance/Electro

Voor Nicole Scherzinger is het een goede tijd om haar vleugels te spreiden naar onze Engelse buren. Ze werkt momenteel namelijk aan haar soloalbum. Het wordt een cd met minder R&B-muziek dan we van de zangeres gewend zijn. De focus ligt volgens haar vooral op dance en electro invloeden.

Een duet met de Pussycat Doll levert Cheryl bekendheid op in de Verenigde Staten en Nicole de nodige promotie in Engeland. Al moet gezegd worden dat Scherzinger door haar relatie met de Britse coureur Lewis Hamilton al aardig bekend is bij onze buren.

Cheryl Cole (met Derek Hough) - Parachute
Nicole Scherzinger & Derek Hough - Dancing With The Stars

Ster advertentie
Ster advertentie