Music

Pharrell was tattoo's beu

  1. Newschevron right
  2. Pharrell was tattoo's beu
De Britse BBC radiohost Tim Westwood interviewde een tijdje terug Pharrell en Shay van N.E.R.D. De formatie is op dit moment bezig met een nieuw album en ze praten even bij met Tim. Naast hun eigen project heeft Pharrell ook meegewerkt aan de hit 'One' van Swedish House Maffia. Verder praten ze over tattoo's, kleren, Nicki Minaj en meer. Bekijk de video.

Wat ook ter sprake kwam was de eventuele vierde N.E.R.D. lid. De dame in kwestie, Rhea, stond het afgelopen jaar meerdere malen met de mannen op het podium. In het interview geeft Pharrell aan dat ze er qua sound eigenlijk niet bij hoorde. "We were experimenting. We were working on a new album, just figuring new things to do. And working with her, I felt like, this doesn't work for the group."

Vorig jaar dook uit het niets een foto van Pharrell op, waarop te zien was dat zijn armen volledig waren verbonden. Hij had zijn tattoo's laten verwijderen. De heer Westwood vraagt hem ook waarom dat hij ze verwijderd heeft. "What was the motiviation? Just for change up?," waarop Pharrell lauwtjes antwoorde, "Yeah."

Bekijk hier het volledige interview van Tim Westwood met Pharrell (en Shay)Ster advertentie
Ster advertentie