Music

Brainpower neemt People videoclip op in New York

  1. Newschevron right
  2. Brainpower neemt People videoclip op in New York
Brainpower vloog naar New York voor de videoclip van 'People', de eerste officiële single van zijn Engelstalige album. De track is tevens te horen in de film Body Language, waarin de rapper een bijrol speelt.

'People' is een bijzondere track voor Brainpower. "Het is een universeel lied dat over de mens in het algemeen gaat. Over familie, liefde, vriendschappen maar ook over dood en gemis." Voor de productie werkte Brain samen met hitproducer Tjeerd Oosterhuis.

De overstap van Nederlands naar Engels is overigens niets nieuws voor Brainpower. "Ik heb altijd in het Nederlands en in het Engels muziek gemaakt en zal dat blijven doen. De producenten en regisseur van de film Body Language waren super enthousiast over mijn nieuwe Engelstalige werk. De muziek en clips die ik al had, bleken goed te werken in combinatie met de film!", aldus de rapper. People is één van de zes Brainpower nummers die in de Nederlandse film te horen zijn. Body Language draait vanaf woensdag 5 oktober in de Nederlandse bioscopen.

Ster advertentie
Ster advertentie