Naar homepage
Music

Common speelt rol in nieuwe Terminator

  1. Newschevron right
  2. Common speelt rol in nieuwe Terminator
Common zal binnenkort te zien zijn op het witte doek in de film Terminator Salvation: The Future Begins. Deze nieuwe Terminator film vertelt het verhaal van het menselijke ras dat oorlog voert met machines.
De hoofdrol van John Connor wordt gespeeld door Christian Bale. Common is de rechterhand van Connor in deze film. Check hier de trailer!

Het is niet de eerste keer dat Common op het witte doek is te zien. Eerder was de rapper al te zien in in American Gangster en Street Kings. Ook heeft de rapper een rol weten te strikken voor de nieuwe actiefilm Wanted, die op 27 juni uit zal komen.

Op muzikaal gebied is Common druk bezig met zijn nieuwe album Invincible Summer. Kanye West werkt deze keer niet mee aan het album. Dit had alles te maken met de drukke agenda van Kanye, waardoor het voor hem niet mogelijk was om beats te leveren voor het nieuwe album. In plaats van Kanye heeft Common nu gewerkt met Neptunes, Outkast en producer Mr.DJ.


De nieuwe Terminator film zal op 22 mei 2009 in de bioscopen te zien zijn en zijn album Invincible Summer komt waarschijnlijk deze zomer nog uit. Check hier de trailer:
{youtube}KyI7R1M2lt4{/youtube}

Ster advertentie
Ster advertentie