Music

Esmée Denters, Lady Gaga & Black Eyed Peas @ Malta

  1. Newschevron right
  2. Esmée Denters, Lady Gaga & Black Eyed Peas @ Malta
Lady Gaga, The Black Eyed Peas en onze eigen Esmée Denters zijn dit jaar te zien op het festival Isle of MTV. Net als vorig jaar vindt het grote feest plaats op Malta.

Het festival is gratis te bezoeken en speelt zich af op verschillende locaties op het strand en in nachtclubs. Vorig jaar kwamen meer dan 50.000 mensen op het feestje van de muziekzender af. Vorig jaar werd al bekend dat Isle of MTV de komende drie jaar ook op Malta plaats gaat vinden.

Vorig jaar stond Lady Gaga ook al op Isle of MTV. Haar sexy optreden ligt bij menig bezoeker nog op het netvlies gebrand. Zou ze Malta ook dit jaar weer op z'n kop zetten?

Esmée bracht afgelopen maand haar nieuwe single 'Outta Here' uit. Die zal ze ongetwijfeld gaan zingen op het zonnige eiland. Beluister 'm hier! De jonge zangeres staat op 5 mei in het voorprogramma van Enrique Iglesias in de Rotterdamse Ahoy.

Na een periode vol solo optredens zijn de The Black Eyed Peas ook weer helemaal terug. Hun nieuwe single Boom Boom Pow met bijbehorende videoclip kun je hier checken!

Meer info vind je op: www.isleofmtv.com
Ster advertentie
Ster advertentie