Music

Cho's radioprimeur: Misschien Wel Hè? remix met o.a. Adje

  1. Newschevron right
  2. Cho's radioprimeur: Misschien Wel Hè? remix met o.a. Adje
FunX-dj Rutger verraste Cho en Spanker vanochtend in Start, want de rapper en producer zijn De DiXte met de ongelofelijk aanstekelijke single 'Misschien Wel Hè?'! De videoclip is inmiddels al een kwart miljoen keer bekeken!Ronnie Flex diss
Je hoorde vanochtend in Start de radioprimeur van Cho's officiële remix van Misschien Wel Hè. Wat opvalt is dat Ronnie Flex daarop te horen is. Cho disst Ronnie namelijk op het origineel, maar laat bij FunX weten dat er geen sprake van ruzie is: "Ik vind Ronnie een toffe artiest. Het was een grapje waarin ik het opnam voor mijn manager Brahim Fouradi." Je hoort overigens ook Adje die momenteel vastzit, maar tijdens een weekendje verlof op de track gedoken is.Spanker & Big Sean?
Producer Spanker scoorde al grote FunXhits met onder andere Keizer (Liever Alleen) en Dio (Radio) en werkt momenteel samen met Jayh. Het eerste voorproefje heb je al bij FunX gehoord: Ik Heb Je. "Daarnaast heb ik een heel tof album gemaakt met Dio en natuurlijk loopt Big Sean me ook te Whatsappen... Misschien Wel Hè," zei hij vanochtend bij FunX.Engelstalige rap
Cho nam vanochtend samen met Rutger de nieuwe tracks van zijn maxi single door en vertelde dat mensen hem adviseren om ook eens Engelstalig te rappen: "Maar eerst wil ik een gevestigde naam in Nederland worden," zei hij daarover in Start.

James Watss
De muziekwereld is hard, maar goede talenten maken altijd een goede kans om door te breken. Daarom gaat Cho de komende tijd James Watss steunen, zoals hij altijd door Adje gesteund is. "Ik hoorde hem zingen op de Kiek App en vond het goed bij mij passen. Ik kan hem niet rijk maken, maar ik ga hem wel helpen en pushen om goede muziek te maken."

Ster advertentie
Ster advertentie