Music

'Ruzie tussen Wild Ones: David Guetta en Flo Rida'

  1. Newschevron right
  2. 'Ruzie tussen Wild Ones: David Guetta en Flo Rida'
De nieuwe single Wild One Two van Jack Back ft. David Guetta, Nicky Romero en Sia ging afgelopen weekend in première bij FunX. De track is bijna identiek aan Flo Rida en Sia's nieuwe single Wild Ones, maar dat is logisch aangezien ze beide door David Guetta zijn geproduceerd.

Ruzie

Volgens de luistervinkjes de bijna gelijktijdige release van beide Wild Ones een kleine ruzie tussen David Guetta en Flo Rida. Dat is ook de reden dat zangeres Sia niet te zien is in de videoclip van de Amerikaanse rapper. Sia kiest namelijk de kant van de Franse dj.

Jack Back

Jack Back is de naam van de combinatie David Guetta en Nicky Romero. Aangezien de Fransman zijn eigen album niet voor de voeten kan lopen, moest hij een andere artiestennaam gebruiken om Wild Ones van Flo Rida tegen te werken. Dat doet hij met de release van Wild One Two onder de Jack Back-vlag.

Samenwerking

De ruzie is best opvallend aangezien Flo Rida en David Guetta al twee keer succesvol samen hebben gewerkt op de singles Club Can't Handle Me en Where Them Girls At.

Nederlandse primeur

Wild Ones van Jack Back beleefde afgelopen weekend z'n Nederlandse primeur bij Hatim en Riza. Pete Tong van de BBC was de mannen van het FunX Dance Weekend net voor.

{audio}http://download.omroep.nl/funx/interviews/Nederlandseprimeur-FunXfm--Jack-Back-WildOnes-DavidGuetta-NickyRomero-Sia.mp3{/audio}
Ster advertentie
Ster advertentie