Music

Shary-An's 'Read My Book' was voor Adele

  1. Newschevron right
  2. Shary-An's 'Read My Book' was voor Adele
Voormalig The Voice of Holland deelneemster Shary-An is genomineerd voor een Edison Award. De zangeres strijdt mee om de oudste muziekprijs van Nederland in de categorie 'Beste Popsong' met het nummer 'Read My Book'. Wat veel mensen niet weten is dat de songtekst geschreven is door Jessie J. In eerste instantie had de Britse singer-songwriter de track voor Adele's '21' album geschreven. Omdat het nummer uiteindelijk het album niet haalde, kreeg de Nederlandse zangeres groen licht om het te gebruiken.

Strijd
Shary-An moet het bij de Edison Awards opnemen tegen Nielson, Racoon en Gers Pardoel. Volgende maand worden de winnaars bekend gemaakt. "Het is al prachtig als je genomineerd bent, maar het mooie zou zijn als je natuurlijk ook echt wint. Er staan onwijs goede artiesten tussen," aldus de zangeres.

Schansspringen
Eind februari doet Shary-An ook mee aan het nieuwe tv-programma 'Vliegende Hollanders'. Hierbij gaan BN'ers halsbrekende toeren uithalen met schansspringen. Tot nu toe kijkt de zangeres hier erg naar uit: "Je moet toch een beetje uitdaging zoeken en gewoon je grenzen opzoeken, dat vind ik altijd wel leuk." Als ze echter op het moment suprême niet durft, is ze niet van plan om te springen. Onder meer Keizer, Lange Frans en Dean Saunders staan volgende maand op de lange latten.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F75817344"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie