Music

Diddy's Dirty Money deel 2: Love Come Down

  1. Newschevron right
  2. Diddy's Dirty Money deel 2: Love Come Down
P. Diddy brengt vandaag met zijn nieuwe groep Dirty Money de tweede single 'Love Come Down' uit. In de videoclip van de opvolger van Angels is de dresscode 'Old School Bad Boy'.

Samen met Kalenna en Dawn Richard heeft Diddy een video voor Love Come Down gemaakt die doet denken aan de oude Bad Boy clips waarin zwarte zonnebrillen en glimmende kleding de boventoon voerden. Bekijk hier de videoclip!

De videoclip doet Dawn Richard denken aan een feestje op TV. "Het voelde als een club op de TV. Het is rauw, precies zoals deze track hoort te zijn."

En de zangeres gaat verder, "Deze track is wat liefde ook is. Je staat op en valt weer. Je kijkt rond en gaat op je plaat. Dat is precies zoals deze video ook is. We nemen je mee naar een plek met drie in het zwart-geklede mensen die je een verhaal met zowel ups als downs vertellen. Ik mis videoclips waarin je vertelt wordt waar het lied over gaat."

Love Come Down komt de staan op Diddy's volgende album 'Last Train to Paris' dat volgend jaar uitkomt. In eerste instantie zou het album al in 2009 uitgebracht worden, maar het perfectionistische van Diddy werkte hierbij tegen. "Ik wilde een paar voorbeelden als single presenteren zodat mijn fans alvast aan de sound wennen. Dit is nog maar het begin. Het zijn waarschuwingsschoten. De trein is nog niet op gang gekomen."

Dirty Money - Love Come Down

Ster advertentie
Ster advertentie