Music

Jennifer Cooke werkt met Damaru en Styles&Co

  1. Newschevron right
  2. Jennifer Cooke werkt met Damaru en Styles&Co
Someone Loves You van Styles&Co, Damaru en Jennifer Cooke is deze hele week een XTip op FunX. Daarom belde Hassan in Start met Jennifer Cooke en vroeg haar waarom ze voor een nummer van June Lodge hebben gekozen, die al heel vaak gecoverd is. "Hij had gewoon een idee en ik vond dat vet en ik had ook een idee," aldus de zangeres. Uiteindelijk besloten Styles&Co en Jennifer om drie talen in het nummer te stoppen. "We hebben het geprobeerd en gedaan. Vraag me niet waarom, maar we just did it!"

House

Jennifer Cooke is een housevocalist, maar dit soort tracks vindt ze ook leuk. "Het is een goede stap voor mij om iets nieuws en anders te doen. Mensen kennen mij van housemuziek, maar ik ben ook songwriter. Ik wil gewoon andere kanten laten zien van mij en dit was een leuk uitstapje."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F57036222&show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Internationaal

De volgende stap van Jennifer Cooke bestaat uit een aantal internationale singles. Daarvoor werkt ze samen met Martijn Spierenburg van Within Temptation. De eerste release is volgens Jennifer een pop/house nummer in de stijl van We Found Love van Rihanna en Calvin Harris. Totdat het zover is, kan je stemmen op de XTip 'Someone Loves You', samen met Styles&Co en Damaru.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/Am_RuJX0C6E" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie