Music

Bassanova en Moradzo remixen Faluma

  1. Newschevron right
  2. Bassanova en Moradzo remixen Faluma
DOWNLOAD: Bassanova en Moradzo bieden een gratis download aan die is ontstaan na een samenwerking met de Surinaamse kaseko groep Yakki Famirie. Ondanks dat de muziekstijlen van de muzikanten ver van elkaar verwijderd zijn, wisten ze één geheel te smeden met een remix van de zomerhit Faluma (ding ding ding).

Bassanova en Moradzo lanceerden maandag 19 maart hun eerste EP 'Bass & More Vol. 1', met daarop vier rauwe electro tracks. Moradzo: “We genieten nog altijd van het hardere clubwerk, maar je hebt ook de bekende hitjes nodig, die mensen meteen doen denken aan vroeger. Faluma kent iedereen en we kregen via ons management de kans om met Yakki Famirie de studio in te duiken. De basisbeat hadden we al liggen, maar Yakki Famirie wist er met hun classic de perfecte finishing touch aan te geven. Deze ga je overal horen!”

Het resultaat is een vrolijke zomertrack, die rustig van start gaat maar vanzelf muteert tot een festival banger. Bassanova, Moradzo en Yakki Famirie hebben besloten deze track gratis aan te bieden via de FunX App. Meer bootlegs van o.a. Jay-Z, Kanye West en Jason Derulo zijn te downloaden via de website van Bassanova en Moradzo.

{audio}http://download.omroep.nl/funx/downloads/Bassanova_Moradzo_ft_Yakki_Famirie_Faluma.mp3{/audio}
Ster advertentie
Ster advertentie