Music

Ziggi Recado releast single en videoclip 'Get Out'

  1. Newschevron right
  2. Ziggi Recado releast single en videoclip 'Get Out'
Ziggo Recado heeft zijn nieuwe single en videoclip 'Get out' uitgebracht. Het is de eerste release van zijn binnenkort te verschijnen derde studioalbum. De videoclip is in Senegal opgenomen en staat vanaf vandaag online op YouTube.

'Get Out' is een uptempo reggaesong waarop Ziggi Recado verhaalt over de grote verschillen tussen hem zelf en zijn geliefde. De track is geproduceerd door Ziggi Recado en leden van The Renaissance Band. De videoclip is opgenomen in de Senegalese hoofdstad Dakar, waar Ziggi Recado en zijn Renaissance Band in december optraden op het Festival Mondial Des Arts Negres.

Na zich enkele maanden terug te hebben getrokken in de studio toont Nederlands reggae-artiest nieuw teken van leven. Ziggi Recado zal in april zijn derde album uitbrengen onder de naam 'Ziggi Recado'. Op het album staan traditionele reggae nummers en reggae nummers met pop -en rock invloeden in een geheel eigentijds jasje. Voor het album heeft Ziggi Recado samengewerkt met onder andere Maikal X, Pete Philly en Mr Probz.

Ziggi Recado - Get Out


Ster advertentie
Ster advertentie