Music

Adje bij SPOTLIGHT: "Ik wil juist dat iedereen die na mij komt beter is"

  1. Newschevron right
  2. Adje bij SPOTLIGHT: "Ik wil juist dat iedereen die na mij komt beter is"

Als we het hebben over grote namen in de Nederlandse muziekindustrie, kom je al snel op Adje uit. De rapper zit al zo'n negen jaar in de game en gaat nog steeds hard. Onlangs heeft hij ook een rol in de film Patser gekregen. Bij SPOTLIGHT vertelt Adje over zijn jeugd, zijn tijd in de gevangenis en over zijn band met Hef en Crooks.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

drie baantjes

Als klein jongetje was Adje heel rustig. Hij komt uit een één-oudergezin en had vroeger niet zoveel geld. "Als m'n moeder drie banen heeft en we nog steeds skeer zijn, weet ik ook dat dat niet de juiste weg is." Volgens hem was hij sinds jongs af aan al op zijn hustle en dat stimuleerde hem ook op zijn moeder te helpen. De rapper kreeg toen een baantje als verzekeringsagent en verdiende op 21-jarige leeftijd al genoeg om zijn moeder te ondersteunen.

geld van de gevangenis

Adje is niet bang om over zijn tijd in de gevangenis te vertellen. "Het is mijn waarheid. Crimineel of niet, ik ken niet veel mensen die in de gevangenis zitten en een film maken met geld dat ze daar hebben gekregen." Benieuwd naar meer? Check dan de video hierboven.

Ster advertentie
Ster advertentie