Music

Tania Christopher De diXte

  1. Newschevron right
  2. Tania Christopher De diXte
Haar webcam was haar publiek. Zij zong in Amsterdam op haar kamer nummers van haar favoriete artiesten en dat liet zij via YouTube aan de wereld horen. Op deze manier werd het 15-jarige talent ontdekt. In oktober was zij in de FunX studio om over haar prille carrière te praten.
Er was interesse vanuit de VS en nu is haar eerste single Show Me, samen met Yung Craze, gekoppeld aan de soundtrack van de film Step Up 2!

Op donderdag 21 februari ging deze dansfilm in première. Samen met de 16-jarige rapper Yung Craze (echte naam Jay Hoefsloot) was zij daar aanwezig. Daarna was er een afterparty in Club Sinners, waar uiteraard familie, vrienden en heel veel dansers op af kwamen.

Tania, die tot vijf jaar terug nog in Suriname (Kasabaholo) woonde, zit momenteel in de vierde klas van de Havo. Zij trad tijdens de afterparty voor het eerst live op en gelukkig waren de Walboomers-labelgenoten, zoals Tearce en Crown er om de twee havo scholieren te supporten. Check hier de pics!

Het verhaal van deze twee Nederlandse tieners, die voor de themesong van een blockbuster movie zorgen en het succes van het YouTube videokanaal is zo dik…daar kan je niet omheen. Daarom is Show Me van Tania Christopher en Yung Craze De diXte!

{youtube}h42XwAeGNeI{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie