Music

Van Paramaribo naar Madrid

  1. Newschevron right
  2. Van Paramaribo naar Madrid
Rapper Uniq is sinds 27 maart in Paramaribo (Suriname). Op zondag 6 april keert hij terug naar Nederland. Daarna gaat hij praktisch meteen door naar Madrid. Dat vertelde hij afgelopen dinsdag in FunX Five.

Uniq is in Suriname voor de clipopnames van Instinct. In Madrid zal hij samen met Real Madrid voetballer Royston Drenthe de clip opnemen van Tak Takie.


Instinct (samen met Shyrock) is de opvolger van Identiteit. Uniq heeft deze keuze bewust gemaakt. Eerst een straight up hip hop song met een ietwat harde low-budget clip erbij.
{youtube}QQQQUtJahRY{/youtube}
(Identiteit - Uniq)

Daarna moet Uniq door kunnen knallen met Instinct. Je zal in de clip heel veel Paramaribo terugzien, vertelde Uniq in de Collect Call in FunX Five.Op deze track doet ex- Postmen en huidige Jamrock dj Shyrock mee. Hij zorgt voor de pakkende hook op de song. Het moet met een vette, op film geschoten clip erbij, een grote hit worden.

Daarna kan je Royston Drenthe dus als rapper bewonderen. De Real Madrid voetballer laat op Tak Takkie (praatjes) zijn rapskillz horen.

{wmaremote} http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/FunX_Five_Uniq_Collect_Call_Suriname.wma{/wmaremote} (FunX Five met Uniq in Collect Call)
{wmaremote} http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/FunX_Instinct_Uniq_Ft_Shyrock.wma{/wmaremote} (Instinct - Uniq Ft. Shyrock)
{wmaremote} http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/FunX_Tak_Takie_Uniq_Ft_Royston_Drenthe.wma{/wmaremote}(Tak Takie - Uniq Ft. Royston Drenthe)
Ster advertentie
Ster advertentie