Music

Nieuwe single Lange Frans na studiobrand

  1. Newschevron right
  2. Nieuwe single Lange Frans na studiobrand
Langs Frans kreeg gisteren de schrik van zijn leven toen er brand uitbrak in zijn studio. Hij werd zelfs afgevoerd met de ambulance omdat hij te veel rook had ingeademd. Fernando belde vanmorgen met de rapper om te vragen hoe het met hem gaat.

Franse vertelde dat het inmiddels weer goed met hem gaat. Hij ontdektde de brand toen hij aan het koken was. "De brand was uitgebroken aan de zijkant van de studio, aan één muur. Gelukkig niet aan de muur waar de meeste dure spullen stonden." aldus de rapper. Toch was de schade enorm: "Brand is brand dus er is rook -en waterschade en er is wel het een en ander naar de klote."

Lange Frans is een paar keer de studio in en uitgerend om nog spullen te redden totdat hij merkte dat zijn lichaam niet meer meewerkte: "Ik ben best wel wat rook in mijn longen gewend, maar dit was toch wel een ander soort rook."

Nieuwe single
Er is gelukkig ook goed nieuws voor Lange Frans. Hij gaat vandaag niet alleen op vakantie naar Ibiza, vandaag is ook de release van zijn nieuwe single: Beloofd is Beloofd. Bovendien komt volgende maand nog een nummer uit van Lange Franse samen met Glennis Grace: One Chance. Daar wordt in september een videoclip voor geschoten tijdens hun optreden in de HMH.

Beluister hier het gesprek met Lange Frans en een fragment van zijn nieuwe single:
{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/start_langefrans.mp3{/audio}


Ster advertentie
Ster advertentie