Music

Missy Elliott vlamt op M.I.A's remix

  1. Newschevron right
  2. Missy Elliott vlamt op M.I.A's remix
M.I.A heeft een nieuwe versie van het nummer 'Bad Girls' uitgebracht. Op de Switch remix vreten Missy Elliott en ster in pre Rye Rye de track op. Verschillende fans van de artiesten zaten al een tijdje uit te kijken naar het nummer. Op de N.A.R.S. remix van de track is ook Azealia Banks te horen.

Remixes
De remix is gemaakt door Switch van het productieteam Major Lazer. Deze tracks worden op een speciale usb-stick in de vorm van een gouden autosleutel uitgebracht. Bad Girls - The Remixes is vanaf volgende maand verkrijgbaar.

M.I.A ft. Missy Elliott & Rye Rye - Bad Girls (Switch Remix)
{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F50354966%3Fsecret_token%3Ds-vDn5V&#038;show_artwork=true&#038;secret_url=true"></iframe>
{/source}
Missy Elliott en Timbaland
Missy Elliott en Timbaland hebben een grote comeback gepland. Tijdens een interview met MTV News vertelde de producer dat ze hun videoclips en eerste singles tegelijk gaan opnemen. Ze willen het namelijk ook samen uitbrengen. De twee artiesten willen bovendien deze zomer hun albums tegelijk uitbrengen.
Ster advertentie
Ster advertentie