Music

KIM en Marvin zingen over verlies van baby

  1. Newschevron right
  2. KIM en Marvin zingen over verlies van baby
KIM zingt op haar nieuwste single samen met Marvin over het verlies van een baby. De Franse zouk-zangers willen hiermee een warm hart toedragen aan alle ouders die dit ooit hebben meegemaakt. "RIP al onze engeltjes die te snel heen zijn gegaan", aldus KIM op Facebook.

Ne t'en Va Pas slaat al aan in de zouk scene. De clip die op 2 februari werd gelanceerd, was binnen 24 uur meer dan 100.000 keer bekeken. Momenteel staat de zangeres nog in de Latin Top 30 met het nummer 'Mal à T'oublier'.

De 22-jarige Kim is in Parijs geboren maar haar roots liggen in Martinique en Spanje. Op vroege leeftijd hield ze zich al bezig met muziek maar ze raakte pas later geïnspireerd door de cultuur en muziek van de Franstalige Caribische eilanden. Vijf jaar geleden leerde ze componist Mélo Gangstaa kennen. Ze gingen al snel samen aan de slag met het maken van muziek. Het eerste resultaat van hun samenwerking was het nummer 'Mérité Mwen'. De zangeres boekte succes met de track waardoor ze al snel de studio weer indook om haar eerste album op te nemen. De cd, Premiers Pas, werd in 2009 gelanceerd.

Na het succes van haar eerste album heeft ze een jaar rust gehouden. In 2012 maakte ze haar comeback met twee singles die allebei de derde positie in de iTunes chart hadden bereikt. Kim heeft haar fans een tweede cd beloofd waarop dancehall, zouk, reggae en Afrikaanse pop-elementen zijn verwerkt.


Ster advertentie
Ster advertentie