Music

Imran Khan valt in de prijzen

  1. Newschevron right
  2. Imran Khan valt in de prijzen
Het gaat goed met Imran Khan. De Haagse zanger staat momenteel op #1 in de XChart met zijn laatste single Bewafa. En in het buitenland sleept hij de ene na de andere prijs in de wacht. Imran was op 6 februari in Toronto (Canada) om daar een 'musician of the year' award op te halen. En ook in Engeland valt zijn debuutalbum Unforgettable in de smaak. Imran is genomineerd voor verschillende UK Asian Music Awards. Wat hij daar zelf van vindt? Je hoort het op FunX!

Op Theukama.com staan alle nominaties voor de UK Asian Music Awards. "Imran is genomineerd voor een aantal prijzen", meldt zijn trotse broer en manager Shehbaz Khan. "Daarom is hij momenteel in de U.K." En Imran is daar niet vanuit Nederland naartoe gevlogen. "Zaterdag (6 februari) was hij in Canada om een award op te halen bij de Anokhi Award show", zegt Shehbaz.

Zaterdag 13 februari bellen Mo en Brahim met Imran Khan in Fouradio. Luister tussen 17.00-19.00 uur. De Haagse zanger is dan nog in Engeland, dus je kunt wat smeuige nieuwtjes verwachten over de U.K. scene.

Bekijk hieronder zijn laatste clip (Bewafa) of stem op Imran Khan in de XChart.

Ster advertentie
Ster advertentie